Продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна-Приморски - Адмирал Солар ЕООД

Ние сме специализирана фирма за продажба и ремонт на климатици в градовете Варна и Добрич. На адрес извършваме диагностика, зареждане с фреон, почистване и дезинфекция.

Рейтинг 5
Адмирал Солар ЕООД - Infocall.bg

Продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна-Приморски

Фирма Адмирал Солар ЕООД извършва продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна. Дружеството предлага голямо разнообразие от климатична техника на световноизвестни производители. Поддръжка и сервиз за всички използвани в страната марки климатична техника. Разполагаме с квалифицирани служители.

Предлагаме цялостно обслужване на климатична техника, което включва:

  • диагностика;
  • техническо обслужване;
  • зареждане;
  • дезинфекция.

Цената за ремонт на даден климатик зависи от повредата, която може да се определи след извършена диагностика. В сервиза за климатици ще получите оптимален вариант за поддръжка и сервиз с оглед на конкретния модел климатик.

Екипът е на разположение за всякакви въпроси в сферата на климатиците.

Автор:

Продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна-Приморски - Адмирал Солар ЕООД
Продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна-Приморски - Адмирал Солар ЕООД - снимка 1Продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна-Приморски - Адмирал Солар ЕООД - снимка 2Продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна-Приморски - Адмирал Солар ЕООД - снимка 3Продажба и ремонт на климатици в Добрич и Варна-Приморски - Адмирал Солар ЕООД - снимка 4

Още Сервизни услуги предлагани от Адмирал Солар ЕООД

Ключови думи за услугата: продажба климатици Добрич, продажба климатици Варна, диагностика климатици Варна, зареждане с фреон Варна, почистване климатици Варна
Тази страница е посетена 1212 пъти.
Общо посещение на профила: 14896.
Телефонен номер е поискан 179 пъти.
Back to top