Агропакт ЕООД

Агропакт ЕООД – производство на лютеница, кьопоолу и други консерви в град Добрич.

Рейтинг 5
Агропакт ЕООД - Infocall.bg
Агропакт ЕООД - Infocall.bg
Агропакт ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на консерви Добрич

Агропакт ЕООД гр.Добрич е дружество, регистрирано през 2007 г., което непрекъснато се обновява, разраства и се стреми да диверсифицира дейностите си. За целта, от септември 2015г. изгради ново, модерно и високотехнологично предприятие за преработка на плодове и зеленчуци и производство на плодови и зеленчукови консерви.

Фабриката е изградена в с. Сенокос, община Балчик, област Добрич. Близостта до пристанища Балчик и Варна увеличава и улеснява възможностите за транспортиране на продукцията. Разположена е на площ от 16 000 кв.м., в които се включват производствена база, складови площи, автономна пречиствателна станция, фотоволтаичен парк, помещения за персонала и др. С цел да се увеличи срока на съхранение на плодовете и зеленчуците е създадено и хладилно помещение с голям капацитет. Общата полезна площ на обекта е 9 800 кв.м. Чрез използването на енергия от биомаса и слънчева енергия за задоволяване на енергийните нужди на предприятието се постига и опазване на околната среда.

Фабриката разполага с оборудвана физико-химична лаборатория, което позволява първичен контрол в рамките на предприятието от една страна, и от друга дава възможност да се осъществи контрол на производство по различни рецептури, за да се получи продукт по желание и спецификация на клиента, включително производство с марка на клиента. Получените сертификати са гарант за всекидневното следене на производствения процес и качеството на готовите продукти.

В производството на Агропакт ЕООД НЕ се използват консерванти, стабилизатори, оцветители или емулгатори. Предлаганите продукти са напълно натурални и с отлично качество.

Ключови думи: лютеница Добрич, Кьопоолу Добрич, производство на консерви Добрич
Тази страница е посетена 1393 пъти.
Общо посещение на профила: 2078.
Телефонен номер е поискан 39 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка