Производство на консерви с. Сенокос, Добрич | Агропакт ЕООД

Агропакт ЕООД - производство на плодови и зеленчукови консерви с марка Granny’s taste, замразени плодове и зеленчуци.

Рейтинг 5
Агропакт ЕООД - Infocall.bg
Агропакт ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Агропакт

Производство на плодови и зеленчукови консерви с. Сенокос, Добрич

През септември 2015 г. Агропакт ЕООД изгради ново, модерно и високотехнологично двумодулно предприятие за производство и преработка на плодови и зеленчукови консерви, със самостоятелен модул за дълбоко замразяване на плодове и зеленчуци. Компанията се фокусира върху затворен цикъл на производство, с налични собствени градини за отглеждане на плодове и зеленчуци. 

Фабриката се намира в с. Сенокос, община Балчик, област Добрич. Близостта до пристанища Балчик и Варна улеснява възможностите за транспортиране и експедиция на продукцията. Разположена е на площ от 16 000 кв.м., като общата полезна площ на предприятието е 9 800 кв.м.

Осъществяването на строг входящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция гарантират постоянно високо качество на произвежданата продукция. Технологията е съобразена с изискванията на добрите хигиенни и производствени практики, изискванията на ЕС и системата НАССР. Фирменото производство е сертифицирано по IFS.

Предприятието има производствени възможности от 7 млн. консерви годишно, с перспектива за увеличение. Оборудвано е с модерни и утвърдени машини за производство на качествени, безопасни и вкусни продукти.

Агропакт ЕООД може да произвежда голяма гама от плодови и зеленчукови консерви и готови ястия. Наличните технологии дават възможност и за производство на разнообразни продукти по заявка на клиента.

В производството на Агропакт ЕООД не се използват консерванти, стабилизатори, оцветители или емулгатори. Предлаганите продукти са напълно натурални и с отлично качество.

Автор:

Производство на плодови и зеленчукови консерви с. Сенокос, Добрич - Агропакт ЕООД
Ключови думи: производство консерви Добрич, производство плодови консерви Добрич, производство зеленчукови консерви Добрич, едросмляна домашна лютеница Добрич, кьопоолу Добрич, домашен айвар Добрич, компот сливи с мента Добрич, ябълков мус Добрич, малиджано Добрич, македонска лютеница Добрич, стерилизирани краставички Добрич, печена белена капия (без оцет) Добрич, айвар Добрич, предприятие производство плодови консерви Добрич, предприятие производство зеленчукови консерви Добрич, Granny’s taste Добрич, замразени зеленчуци Добрич, замразени плодове Добрич, замразен пипер Добрич, замразени малини Добрич, замразени вишни Добрич
Етикети: Консервирани храни
Тази страница е посетена 1660 пъти.
Общо посещение на профила: 3016.
Телефонен номер е поискан 60 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка