Селско стопанство Силистра | Агровин ЕООД

Агровин ЕООД е с основна дейност производство и търговия на селскостопанска продукция, винарство и лозарство. Седалището на фирмата се намира в град Силистра.

Агровин ЕООД - Infocall.bg
Агровин ЕООД - Infocall.bg
Агровин ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Селско стопанство в Силистра

Агровин ЕООД е с основна дейност производство и търговия на селскостопанска продукция. Производствената база на фирмата се намира в град Силистра.

Дружеството разполага с модерна селскостопанска техника и прикачен инвентар за обработка на земите, както и с екип от квалифицирани служители, грижещи се за отглеждането на продукцията.

Агровин ЕООД извършва:

  • производство селскостопанска продукция;
  • изкупуване селскостопанска продукция;
  • продажба селскостопанска продукция.

Фирмата се занимава също и с лозарство и винарство. В процеса на производство, дружеството използва качествени семена, препарати и торове.

Благодарение на вложените в производствения процес усилия, следенето за високото качество на предлаганата продукция и професионалния подход към всеки един клиент, фирма Агровин се налага като уважаван и предпочитан партньор на пазара.

Автор:

Селско стопанство в Силистра - Агровин ЕООД
Селско стопанство в Силистра - Агровин ЕООД - изображение 1Селско стопанство в Силистра - Агровин ЕООД - изображение 2Селско стопанство в Силистра - Агровин ЕООД - изображение 3Селско стопанство в Силистра - Агровин ЕООД - изображение 4
Ключови думи: селско стопанство Силистра, производство селскостопанска продукция Силистра, изкупуване селскостопанска продукция Силистра, продажба селскостопанска продукция Силистра, лозарство Силистра, винарство Силистра
Етикети: Земеделска кооперация, Отглеждане на лозя, Селскостопанска продукция
Тази страница е посетена 4843 пъти.
Общо посещение на профила: 8202.
Телефонен номер е поискан 32 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка