Прахоуловители Бургас

Фирма в град Бургас извършва проектиране, производство и търговия с прахоуловители.

Infocall.bg
За нас

Проектиране на прахоуловители в Бургас

Фирма в град Бургас е с основна дейност насочена в проектирането и произвеждането на прахоуловители за грубо и фино пречистване на прах. Продуктите, които произвежда могат да влязат в употреба във всички промишлени отрасли. На своите клиенти предлага голямо разнообразие прахоуловители - джобни, ръкавни и патронни. Освен това разполага с прахоуловители към камери за пясъкоструйно и дробеструйно почистване и към маси за лазерно и плазмено рязане.

Дружеството се занимава и с изграждане на аспирационно - обезпрашителни и вентилационни инсталации за пречистване на промишлени газове и праховъздушни смеси във всички отрасли на промишлеността. В компанията ни работят голям екип от специализирани кадри в областта на техниките и инсталациите с богат професионален опит.

Ключови думи: проектиране прахоуловители Бургас, производство прахоуловители Бургас, търговия прахоуловители Бургас, изграждане аспирационно обезпрашителни инсталации, проектиране прахоуловители Бургас, прахоуловители механична регенерация Бургас, прахоуловители импулсна регенерация Бургас, джобни прахоуловители Бургас, ръкавни прахоуловители Бургас, патронни прахоуловители Бургас, съоръжения грубо пречистване въздух Бургас
Тази страница е посетена 424 пъти.
Общо посещение на профила: 878.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top