Топлоизолационни услуги в Гоце Делчев - Ай Би Билдинг ЕООД

Ай Би Билдинг ЕООД извършва топлоизолационни услуги на нови и стари сгради в цялата страна с централен офис в град Гоце Делчев.

Ай Би Билдинг ЕООД - Infocall.bg
Ай Би Билдинг ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Топлоизолационни услуги в Гоце Делчев

Ай Би Билдинг ЕООД извършва топлоизолационни услуги на нови и стари сгради в цялата страна с централен офис в град Гоце Делчев. Работи се както по жилищни, така и по офис сгради, отделни апартаменти и къщи. На клиента се предлагат различни варианти на изпълнение на изолацията според неговите финансови възможности.

За вложените материали и топлоизолационните дейности се предоставя гаранция, за да може клиентът да е спокоен по време на експлоатационния период. Работи се по големи и малки проекти, като предварително се изготвят работен план и схема на изпълнение.

Преди полагането на топлоизолацията се извършва подготовка на самата повърхност. В зависимост от големината на обекта тя отнема различно време. След полагането на топлоизолационните материали се преминава и към тяхното сигурно укрепване. След това се извършват довършителни работи с приключването, на които може да се каже, че сградата вече е с напълно функционална топлоизолация.

Работи се чисто, като след това потребителите на услугата няма да чистят строителни отпадъци и сами да се заемат с тяхното извозване.

Автор:

Топлоизолационни услуги в Гоце Делчев - Ай Би Билдинг ЕООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Ай Би Билдинг ЕООД
Ключови думи за услугата: топлоизолационни услуги Гоце Делчев
Тази страница е посетена 887 пъти.
Общо посещение на профила: 15273.
Телефонен номер е поискан 59 пъти.