Търговия с гуми и джанти | Гуми Бургас ООД

Фирма се занимава с търговия на гуми и джанти. Предлага зимни и летни гуми и алуминиеви джанти. Магазинът за гуми и джанти се намира в град Бургас.

Infocall.bg
Гуми Бургас ООД - Infocall.bg
Купи това представяне
За нас

Търговия с гуми и джанти в Бургас

Фирма е Бургас е с основен предмет на дейност, търговия с гуми и джанти. Освен това фирмата разполага и със сервиз за гуми и леки автомобили, в който се извършва смяна и ремонт на гуми.

Фирмата поддържа добре зареден магазин за гуми и джанти. В него в наличност ще откриете висококачествените продукти с марка Nokian. Фирмата предлага разнообразие от модели алуминиеви джанти и зимни и летни гуми за леки коли, джипове 4х4 и ванове.

Разполага с екип от висококвалифицирани консултанти и сервизни специалисти. Може да разчитате на техния богат опит и компетентност както при избора на гуми и джанти, така и за ремонта на Вашата кола.

Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД
Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 1Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 2Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 3Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 4
Ключови думи: търговия гуми Бургас, магазин джанти Бургас, търговия джанти Бургас, продажба алуминиеви джанти Бургас, продажба на гуми и джанти Бургас, монтаж гуми и джанти Бургас, хотел за гуми Бургас, демонтаж гуми Бургас, баланс гуми Бургас, автосервиз Бургас
Етикети: Алуминиеви джанти, Зимни гуми, Летни гуми, Магазин за гуми
Тази страница е посетена 13532 пъти.
Общо посещение на профила: 17726.
Телефонен номер е поискан 56 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top