Английски език за индивидуално обучение в София-Иван Вазов - Алба Едю ЕООД

Алба Едю ЕООД - Английски език за индивидуално обучение в град София, кв. Иван Вазов.

Алба Едю  ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Английски език за индивидуално обучение в София-Иван Вазов

Алба Едю ЕООД - Английски език за индивидуално обучение в град София, кв. Иван Вазов. Целта на курса по-общ български език за чужденци е курсистите да получат базови познания за граматиката на съвременния български език, както и да натрупат лексика, приложима в общуването в обществена, семейна, професионална и учебна среда.

Всеки урок включва в себе си множество диалози, адаптирани статии от вестници и други актуални източници, граматически упражнения, упражнения за слушане и разбиране, както и подробен речник в края на всеки тематичен раздел.

За да може обучаемият да затвърди усвоените знания по време на урока, в системата се включва и учебна тетрадка, изцяло обвързана с тематиката на уроците. Успешното покриване на курса е в съответствие с нивата на компетентност А1 и А2 според Европейската езикова рамка.

След завършване на дадено ниво, езикова школа Алба Едю издава удостоверение на всеки курсист. При успешното покриване на финален тест, курсистът получава сертификат за владеене на съответното ниво на езика.

Автор:

Английски език за индивидуално обучение в София-Иван Вазов - Алба Едю  ЕООД
Подобни от категорията
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от Алба Едю ЕООД
Ключови думи за услугата: английски език индивидуално обучение София Иван Вазов
Тази страница е посетена 377 пъти.
Общо посещение на профила: 5678.
Телефонен номер е поискан 76 пъти.