Специализиран вътрешен и международен транспорт София - Манастирски ливади Алекс Равал ООД

Алекс Равал ООД извършва международен и вътрешен транспорт от и до страните в Европа и Азия ( Турция, Грузия ). Предлага превоз на храни и строителни материали. Разполага с бордови ( брезентови ) камиони, влекач с полуремарке, Джъмбо, стъкловози и други транспортни средства.

Алекс Равал ООД - Infocall.bg
град София-Манастирски ливади
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Специализиран транспорт София - Витоша

Фирма Алекс Равал ООД извършва вътрешен и международен транспорт от и до страните в Европа и Азия ( Турция, Грузия ). Алекс Равал ООД предлага:

 

  • транспорт с бордови ( брезентови ) камиони;
  • превоз със стъкловози
  • транспорт на дрехи;
  • транспорт на строителни материали.

 

Алекс Равал ООД разполага с бордови ( брезентови ) камиони, влекач с полуремарке, Джъмбо, стъкловози и други транспортни средства.

Фирмата е с дългогодишен опит в превоза на специализирани товари и с бордови камиони, които са удобни за товарене и разтоварване на големи по обем пратки или палетизирани стоки.

За осъществяването на транспортната си дейност фирмата разполага с всички необходими разрешителни и сертификати. Специализирания автопарк се поддържа в пълна изправност и редовно преминава технически прегледи. Благодарение на това и високия професионализъм на шофьорите, работещи в Алекс Равал ООД, фирмата се е доказала като коректен и надежден партньор в сферата на транспортните услуги.

Специализиран транспорт София - Витоша - Алекс Равал ООД
Специализиран транспорт София - Витоша - Алекс Равал ООД - изображение 1Специализиран транспорт София - Витоша - Алекс Равал ООД - изображение 2Специализиран транспорт София - Витоша - Алекс Равал ООД - изображение 3
Ключови думи: Алекс Равал София
Етикети: Международен товарен транспорт, Превоз на опасни товари, Транспорт дрехи, Транспортна фирма, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 13224 пъти.
Общо посещение на профила: 20299.
Телефонен номер е поискан 107 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка