Дърва и дървен материал Сърница | Дърводобив Сърница

Фирма разполага с цех за преработка на дървен материал и складова база за съхранение на дърва и дървесина в град Сърница.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Добив на дърва и преработка на дървен материал Сърница

Фирма в град Сърница, Велинград се занимава с добив и търговия на дървен материал и дърва за огрев. Фирмата разполага с цех за преработка и съхранение на добитата дървесина.

Фирмата си е изградила база, включваща: цех за преработка на добития дървен материал, оборудван с професионални дървообработващи машини, сушилня за преработената дървесина, складова база, за съхранение на дървения материал.

Разполага със собствени транспортни средства, използвани за транспортиране на добития материал от горската местност, до базата на фирмата или за превоз на дърва и дървен материал от склада до оказано от клиента място. Високата квалификация на персонала, , както и близостта до основната суровина, непрекъснатата производствена дейност и постоянната складова наличност са изградили на фирмата добро име на пазара за дърва и дървен материал, както и стабилни партньорски взаимоотношения с много фирми - потребители.

Фирмата предлага дъски, греди, талпи, летви, детайли за мебелната промишленост и дървени палети с високо качество и добра плътност. Дървата за огрев, предлагани от фирмата са предпочитани от много хора, за района на град Сърница, поради високото отделяна на топлина при горене, добрата обработка и складирането.

Добив на дърва и преработка на дървен материал Сърница - Дърводобив Сърница
Ключови думи: дърводобив Сърница, дърва Сърница, дървен материал Сърница, преработка дървен материал Сърница, транспортиране дърва Сърница, дърва за огрев Сърница, търговия дървен материал Сърница, склад дърва Сърница, склад дървен материал Сърница
Етикети: Добив на дървесина, Склад за дърва, Транспорт дърва, Фирми за дърводобив, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 3356 пъти.
Общо посещение на профила: 6482.
Телефонен номер е поискан 30 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка