Внос ветеринарни продукти Хасково | Алфафарм ООД

Алфафарм ООД е официален представител за страната на фирма Genia-France и Alfasan за България. Фирмата извършва дистрибуция на ветеринарномедицински препарати и продукти за инжектиране, обездвижване и за хирургия. Офисът се намира в град Хасково.

Рейтинг 5
Алфафарм ООД - Infocall.bg
Алфафарм ООД - Infocall.bg
град Хасково
Бул. Освобождение №57
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България

 

Алфафарм ООД е официален представител за страната на фирма Genia-France и Alfasan и извършва внос и дистрибуция на ветеринарномедицински материали и лекарствени средства.

На територията на страната се предлагат различни видове продукти, които намират приложение както във ветеринарната медицина, така и при грижата за животните.

Алфафарм ООД предлага продукти за:

  • инжектиране на лекарства;
  • обездвижване на животни при травми и наранявания;
  • извършване на хирургични операции.

Предлагат се различни видове продукти за почистване, екипировка за различни видове животни и козметика.

Всеки един продукт отговаря на изискванията на ЕС в областта на ветеринарномедицинските продукти и материали. Базата на производителя е сертифицирана с всички необходими стандарти в областта, което гарантира качеството на изделията и медикаментите. Стандартите са ISO 9001:2008 и ISO 13485:2003.

Алфафарм ООД е официален представител и дистрибутор на Alfasan за България.

 

Автор:

Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД
Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 1Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 2Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 3Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 4
Ключови думи: внос ветеринарни продукти Хасково, официален представител Alfasan Хасково, официален дистрибутор Alfasan Хасково, дистрибуция ветеринарномедицински препарати Хасково, продукти обездвижване животни Хасково, продукти инжектиране животни Хасково, хирургични продукти животни Хасково, представител genia-france Хасково
Етикети: Ветеринарна аптека, Ветеринарни препарати
Тази страница е посетена 10986 пъти.
Общо посещение на профила: 14450.
Телефонен номер е поискан 70 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка