Производство на отливки в Стара Загора | Алумекс 64 ЕООД

Фирма Алумекс 64 ЕООД извършва леярска дейност, художествено леене и производство метални отливки от бронз, месинг и алуминий. Леярната на фирмата се намира в град Стара Загора.

Алумекс 64  ЕООД - Infocall.bg
Алумекс 64  ЕООД - Infocall.bg
град Стара Загора
Алумекс 64  ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Отливки от бронз, месинг и алуминий в Стара Загора

Алумекс 64 ЕООД е създадена през 2001 година в град Стара Загора. Фирмата е с основен предмет на дейност, производство и отливане на изделия от метал.

Алумекс 64 ЕООД разполага с леярна в индустриалната част на града, която е оборудвана със съвременна техника, машини и инструменти, необходими за дейността на дружеството. Производствената база е изградена в съответствие с всички европейски изисквания за безопасност и опазване на околната среда.

Алумекс 64 ЕООД произвежда отливки от бронз, месинг и алуминий. Продуктите на фирмата са от висококачествени суровини, направени по съвременни техники и методи за обработка на метали - леене в кокили, в пясъчни форми, по стопяеми модели в гипсови форми.

Основна цел на Алумекс 64 е поддържа на високо качество на продукцията ,което да отговаря на всички изисквания на европейските стандарти.

Автор:

Отливки от бронз, месинг и алуминий в Стара Загора - Алумекс 64  ЕООД
Отливки от бронз, месинг и алуминий в Стара Загора - Алумекс 64  ЕООД - изображение 1Отливки от бронз, месинг и алуминий в Стара Загора - Алумекс 64  ЕООД - изображение 2Отливки от бронз, месинг и алуминий в Стара Загора - Алумекс 64  ЕООД - изображение 3Отливки от бронз, месинг и алуминий в Стара Загора - Алумекс 64  ЕООД - изображение 4
Ключови думи: художествено леене Стара Загора, бронзови отливки Стара Загора, алуминиеви отливки Стара Загора, отливки бронз Стара Загора, отливки месинг Стара Загора, отливки алуминий Стара Загора, производство отливки Стара Загора, леярска дейност Стара Загора, леярна Стара Загора, леене цветни метали Стара Загора
Етикети: Алуминиеви отливки, Леене на метали, Метални изделия , Складове за метали
Тази страница е посетена 4165 пъти.
Общо посещение на профила: 9658.
Телефонен номер е поискан 127 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка