Амиго Груп 12 ЕООД

Амиго Груп 12 ЕООД – заготовки и месо за пилешки и телешки дюнер. Фирмата разполага с производствена база в град Омуртаг, област Търговище.

Рейтинг 5
Амиго Груп 12 ЕООД - Infocall.bg
Амиго Груп 12 ЕООД - Infocall.bg
град Омуртаг
Промишлена зона
Моля, попълнете на кирилица!
ЗА Амиго Груп 12

Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище

Амиго Груп 12 ЕООД извършва производство и търговия с охладени и замразени заготовки от телешко и пилешко месо за дюнери. Целевите райони за реализиране на телешките и пилешките заготовки са градовете в цяла България.

Производствената база на фирмата се намира в град Омуртаг. Дружеството разполага с цех за разфасоване на месо, снабден с хладилни камери за съхранение на продукцията. Поддържат се регулярни доставки на суровини, за да се осигури винаги прясна продукция и да не се получи застояване на такава в складовете. В обектите се извършват периодични проверки на хигиенните изисквания.

Фирмата работи с доказани доставчици на телешко и пилешко месо. Всяка получена партида се проверява обстойно. За извършване на транспорт на продукти до базата на съответния клиент, производителят на заготовки разполага със съответната хладилна транспортна техника.

За подаване на заявки за определено количество охладени и замразени заготовки от телешко и пилешко месо, моля използвайте посочените данни за контакт в обект Производствена база за пилешко и телешко месо.

Автор:

Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД
Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 1Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 2Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 3Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 4
Ключови думи: заготовки дюнер Омуртаг, заготовки дюнер Търговище, месо дюнер Омуртаг, месо дюнер Търговище, пилешко месо дюнер Омуртаг, пилешко месо дюнер Търговище, телешко месо дюнер Омуртаг, телешко месо дюнер Търговище, заготовки пилешки дюнер Омуртаг, заготовки пилешки дюнер Търговище, заготовки телешки дюнер Омуртаг, заготовки телешки дюнер Търговище, производствена база пилешко месо Омуртаг, производствена база телешко месо Омуртаг, пилешки дюнер Омуртаг, телешки дюнер Омуртаг
Етикети: Месарски магазин, Месни продукти, Пилешко месо, Телешко месо
Тази страница е посетена 7057 пъти.
Общо посещение на профила: 15150.
Телефонен номер е поискан 204 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка