Сервиз на климатични системи във Видин - Ангел Клима

Ангел Клима извършва сервиз на климатични системи: смяна на повреден компресор и датчици, подмяна на вентили и мотор в град Видин.

Ангел Клима - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Сервиз на климатични системи във Видин

Ангел Клима извършва специализиран сервиз на климатични системи в град Видин. Дейностите по поддръжка на климатика могат да се разделят на две фази:

  • гаранционен сервиз;
  • извънгаранционен сервиз.

При закупуване на техника от магазина на фирмата, се предоставя гаранция за период от 24 до 60 месеца. Задължително се извършва и годишна профилактика по време на този период.

Осигуряването на качествени сервизни услуги се извършва посредством професионална апаратура. Клиентът може да се възползва от бърза и своевременна реакция от страна на екип на фирмата при авария.

Сервизното обслужване на климатични системи включва:

  • смяна на повреден компресор с нов;
  • подмяна на вентили;
  • подмяна на мотор;
  • смяна на датчици;
  • и сервиз на всички други климатични компоненти.

На клиента се предлага извършване на безплатна диагностика при възникване на проблем с последвал ремонт. Ако ремонтът отпадне, то диагностиката се заплаща в размер на 20 лв.

Ако външното тяло на климатика се заскрежи по време на студените месеци, то фирмата може бързо да разреши проблема. Необходимо е да се свържете с представител на Ангел Клима на посочените телефони.

Автор:

Сервиз на климатични системи във Видин - Ангел Клима
Още Какво извършваме предлагани от Ангел Клима
Ключови думи за услугата: сервиз климатични системи Видин, смяна повреден компресор климатични системи Видин, смяна датчици климатични системи Видин, подмяна вентили климатични системи Видин, подмяна мотор климатични системи Видин
Тази страница е посетена 395 пъти.
Общо посещение на профила: 7449.
Телефонен номер е поискан 52 пъти.