Инвестиционно проектиране | Апропо Виолетта Бакунина ЕТ

Проектантско бюро Апропо Виолетта Бакунина - инвестиционно проектиране на жилищни и обществени сгради, отоплителни, вентилационни и електрически инсталации; консултантски услуги в строителството и други проектантски услуги в Казанлък.

Рейтинг 5
Апропо Виолетта Бакунина ЕТ - Infocall.bg
Апропо Виолетта Бакунина ЕТ - Infocall.bg
град Казанлък
Бул. Александър Батенберг №17
ет. 4, офис 9
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Инвестиционно проектиране в Казанлък

 

Апропо Виолетта Бакунина ЕТ извършва инвестиционно проектиране и консултации в сферата на строителството в град Казанлък. Фирмата предлага и изготвяне на проекти за:

  • жилищни, обществени и промишлени сгради;
  • отоплителни, вентилационни, електрически и ВиК инсталации;
  • устройствени планове;
  • вертикална планировка.

Фирмата дава консултации и относно процедурите за промяна на предназначението на земеделски земи. Всички дейности и услуги, предлагани от Апропо Виолетта Бакунина ЕТ се извършват от висококвалифицирани инженери, проектанти и специалисти в областта на строителството. Екипът е постоянно в течение с новите тенденции в архитектурата и съвременните материали за строеж.

През годините от своето създаване Апропо Виолетта Бакунина ЕТ е изготвила проектите, за изграждането на редица големи и по-малки обекти в цялата страна. Тя е една сред най-предпочитаните проектантски фирми в региона на град Казанлък и сред водещите на територията на България.

 

Автор:

Инвестиционно проектиране в Казанлък - Апропо Виолетта Бакунина ЕТ
Инвестиционно проектиране в Казанлък - Апропо Виолетта Бакунина ЕТ - изображение 1Инвестиционно проектиране в Казанлък - Апропо Виолетта Бакунина ЕТ - изображение 2Инвестиционно проектиране в Казанлък - Апропо Виолетта Бакунина ЕТ - изображение 3Инвестиционно проектиране в Казанлък - Апропо Виолетта Бакунина ЕТ - изображение 4
Ключови думи: инвестиционно проектиране Казанлък, консултантски услуги строителството Казанлък, проектиране сгради Казанлък, проектиране инсталации Казанлък, проектантски услуги Казанлък, проектантско бюро Казанлък
Етикети: Архитектурно бюро, Проектант, Проектиране електроинсталации, Проектиране на сгради
Тази страница е посетена 7345 пъти.
Общо посещение на профила: 10466.
Телефонен номер е поискан 35 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка