Аптека Костинброд

Аптека извършва продажба на лекарства, хранителни добавки, медицинска козметика, глюкомери и санитарни материали в градовете Костинброд. Работи с НЗОК.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Продажба на лекарства в Костинброд

Аптека в Костинброд предлага богата гама от лекарства, медикаменти, медицински консумативи, детски храни, хомеопатични лекарства и други.

В аптеката ще намерите всичко необходимо за Вашето здраве и здравето на Вашите близки. Аптеката разполага с големи наличности от:

  • лекарства и медикаменти;
  • санитарно - хигиенни средства;
  • апарати за кръвно;
  • медицинска козметика;
  • глюкомери и тест ленти и др.

В аптеката работи екип от висококвалифицирани фармацевти с богат опит в продажбата на лекарства. Те ще Ви консултират и посъветват, относно избора на лекарство или други фармацевтичен продукт.

Ключови думи: аптека Костинброд, продажба лекарства Костинброд, санитарно хигиенни средства Костинброд, медицинска козметика Костинброд, санитарни материали Костинброд, глюкомери Костинброд, аптека НЗОК Костинброд
Етикети: Глюкомери, Медицинска козметика, Санитарни материали, Хранителни добавки
Тази страница е посетена 9807 пъти.
Общо посещение на профила: 12752.
Телефонен номер е поискан 32 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка