Продажба на лекарства | Аптека Вълчедръм

Аптека Вълчедръм работи по договор с НЗОК и извършва продажба на лекарства, медицинска козметика, храни за бебета, хранителни добавки и медицински консумативи.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Продажба на лекарства във Вълчедръм

Аптека Вълчедръм извършва продажба на богато разнообразие от лекарства и медикаменти за лечение на настинки, грипове и други заболявания. В аптеката ще откриете още:

  • медицинска козметика
  • билки и чайове
  • хомеопатични лекарства
  • стоматологични и медицински консумативи
  • храни за бебета
  • хранителни добавки


Аптеката има сключен договор с Национална Здравноосигурителна каса и предлага на своите клиенти бърза обработка на техните рецептурни книжки и протоколи, за отпускане на безплатни лекарства или такива на преференциални цени.

В аптеката работят висококвалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на подходящите за Вас продукти.

Продажба на лекарства във Вълчедръм - Аптека Вълчедръм
Продажба на лекарства във Вълчедръм - Аптека Вълчедръм - изображение 1Продажба на лекарства във Вълчедръм - Аптека Вълчедръм - изображение 2Продажба на лекарства във Вълчедръм - Аптека Вълчедръм - изображение 3Продажба на лекарства във Вълчедръм - Аптека Вълчедръм - изображение 4
Обекти на Аптека Вълчедръм
Ключови думи: лечебни храни Вълчедръм, продажба лекарства Вълчедръм, хомеопатични лекарства Вълчедръм, хранителни добавки Вълчедръм, медицински консумативи Вълчедръм, храни бебета Вълчедръм, аптека Вълчедръм
Етикети: Детски и бебешки храни, Лекарства, Медицински консумативи, Хомеопатия
Тази страница е посетена 6208 пъти.
Общо посещение на профила: 9190.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка