Аптека Бургас

Верига Аптеки предлагат медикаменти и лекарства, козметика и хранителни добавки. Аптеките са разположени в градовете Бургас и Поморие.

Infocall.bg
Аптека Бургас - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Продажба на лекарства в Бургас и Поморие

Аптека Бурга предлага лекарствени препарати, медицински принадлежности, парфюмерия и медикаменти в своите аптеки.

Предлага богато разнообразие от лекарствени продукти, декоративна и бяла козметика, медицински консумативи, хранителни добавки и санитарно - хигиенни продукти. В аптеката работят квалифицирани специалисти, със степен на образование - магистър фармацевти, способни да предоставят качествена консултация и улеснят клиентите в избора им на медикаменти.

В аптеката се предлагат различни видове лекарствени препарати и медикаменти, хранителни добавки, санитарно-хигиенни и козметични продукти. Служителите във фирмата разполагат с нужните знания и степен на образование - магистър фармацевти, за да предоставят качествени консултации, препоръки и съвет относно предлаганите медикаменти. В аптеката ще получите високо ниво на обслужване, помощ при избора на лекарства без рецептурен лист, а при нужда може да ви се препоръча и специалист.

Ключови думи: лекарства и медикаменти Бургас, лекарства и медикаменти Поморие, аптека Бургас Меден Рудник, медицинска козметика Поморие, денонощна аптека Поморие, продажба лекарства Поморие, денонощна аптека Бургас
Етикети: Лекарства, Медицинска козметика, Хранителни добавки
Тази страница е посетена 7152 пъти.
Общо посещение на профила: 16778.
Телефонен номер е поискан 171 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка