Липолазер за отслабване в Бургас - Атина Афродита ЕООД

Атина Афродита ЕООД - Липолазер за отслабване в град Бургас.

Атина Афродита ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Липолазер за отслабване в Бургас

Атина Афродита ЕООД - Липолазер за отслабване в град Бургас. Липолазера е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото.

Това е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, вътрешната и външната част на бедрата, бричове, паласки, прасци ,корем, гръб, седалище, ръце, мастни натрупвания при колене и глезени..

Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.

Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им. Това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти.

Продължителност на процедурата: 30 - 40 минути на зона, като може само на две зони една след друга. Обикновено се третират 2 съседни зони. След като се приключи терапията на първите 2 зони се прави почивка от 10 дни и след това могат да се правят и други зони.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект? Вие ще видите резултата още след първата сесия. Повечето клиенти определено намаляват с около 1 - 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките.

Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8 до 12. Процедурите на една зона се правят през ден. През първата седмица настъпва промяна на мастните клетки. През втората седмица - намаляване на обема на мастните клетки. През третата седмица - задържане на постигнатите резултати.

Резултати: Обикновено се наблюдава от 1 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка процедура. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури на зона в продължение на 3 седмици, т.е. по три процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.

В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър вода на глътки.

След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. С Липолазер могат да се постигнат изключителни резултати, особено ако се съчетава с физическа активност, лимфен дренаж, пиене на много вода и здравословно хранене. Процедурата спомага за максимално нормализиране на метаболизма, което води до бързо изхвърляне на мастните киселини от тялото.

Противопоказания: деца и подрастващи; високо кръвно налягане; злокачествено заболяване; бременност и кърмене; висока температура; сърдечни заболявания; менструален период; чернодробно заболяване (хепатит или цироза); епилепсия; наличие на метални импланти или пейсмейкър.

Какво можем реално да очакваме, след като се подложим на ЛИПОЛАЗЕР?

Липолазерът разрушава мастните клетки, намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати, е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.

Липолазер за отслабване в Бургас - Атина Афродита ЕООД
Подобни от категорията
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от Атина Афродита ЕООД
Ключови думи за услугата: липолазер за отслабване Бургас
Общо посещение на профила: 352.