Ауриметрия ЕООД

Фирма Ауриметрия ЕООД - екологично чиста билкова козметика, натурални козметични средства, билкови хранителни добавки и други екологични продукти и екстракти. Разполага с офис в град София, ж.к. Разсадника.

Рейтинг 5
Ауриметрия ЕООД - Infocall.bg
Ауриметрия ЕООД - Infocall.bg
град София-Разсадника
Бул. Александър Стамболийски №205
ет. 3, офис Б - 314
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Билкови и екологични продукти в София-Разсадника

 

Фирма Ауриметрия ЕООД е създадена през 1996 година с основно направление - научноизследователска и лабораторна дейност.

Дружеството извършва производство на натурални и екологично чисти козметични средства и билкови хранителни добавки в град София. Разработването на продуктите се извършва в собствената лаборатория на фирмата. В производството се включват екологично чисти лечебни билки от страната и чужбина.

Предназначението на предлаганата козметика е насочено към внимателно третиране на кожата на цялото тяло, включително и тази на лицето. Чрез употребата на тези продукти и хранителните добавки се извършва профилактика на различни заболявания.

Ауриметрия ЕООД държи на своите продукти и удовлетвореността на клиента от тяхната употреба. Това е и причината в тях да не се съдържат:

  • хормони;
  • антибиотици;
  • синтетични оцветители;
  • ароматизатори.

Дружеството притежава GMP сертификат за съответствие EN ISO 22716:2008.

 

Автор:

Билкови и екологични продукти в София-Разсадника - Ауриметрия ЕООД
Билкови и екологични продукти в София-Разсадника - Ауриметрия ЕООД - изображение 1Билкови и екологични продукти в София-Разсадника - Ауриметрия ЕООД - изображение 2Билкови и екологични продукти в София-Разсадника - Ауриметрия ЕООД - изображение 3Билкови и екологични продукти в София-Разсадника - Ауриметрия ЕООД - изображение 4
Ключови думи: билкови продукти София Разсадника, екологични продукти София Разсадника, екологично чиста билкова козметика София Разсадника, натурални козметични средства София Разсадника, билкови хранителни добавки София Разсадника, билкови екстракти София Разсадника, офис фирма лечебна козметика София Разсадника
Етикети: Билки, Козметика, Магазин за козметика, Хранителни добавки
Тази страница е посетена 2949 пъти.
Общо посещение на профила: 5820.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка