Скок с парашут в Ерден-Монтана - Ава Скай ЕООД

Аква Скай ЕООД в село Ерден, област Монтана предлага скок с парашут.

Ава Скай ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Скок с парашут в Ерден-Монтана

Аква Скай ЕООД в село Ерден, област Монтана предлага скок с парашут. За да направите скок с парашут нямаш нужда от каквито и да било медицински изследвания и подготовка. Ако сте под 18 години ще Ви е необходимо съгласието на родител, за да скочите. 

Трябва да бъдете в добра форма, което ще рече, че не трябва да се употребяват лекарства, които оказват влияние на координацията Ви. 

В деня на скока трябва да ядете лека храна, да носите удобни дрехи, върху които да можете да облечете специалният гащеризон, който ще Ви бъде предоставен.

Инструкторите от Ава Скай ще Ви обяснят всичко, което трябва да знаете в 15 минутен кратък брифинг. След това трябва да облечете подходящо за скока облекло (гащеризон) и специалната тандемна сбруя. След това с тандем инструктора ще се качите на самолета, който ще се изкачи на необходимата за скока височина от 3000 до 4000 метра.

По време на полета инструктора ще закачи твоята сбруя за своята и когато достигнете необходимата височина ще напуснете заедно самолета. Ще се насладиш на 40-60 секунди свободно падане с около 200 км/ч.

На 1500 метра височина инструктора ще отвори парашута. Ще летите около 6-8 минути, като ще Ви бъде предоставена възможност да управлявате парашута, ако имате желание.

Автор:

Скок с парашут в Ерден-Монтана - Ава Скай ЕООД
Подобни от категорията
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от Ава Скай ЕООД
Ключови думи за услугата: скок парашут Ерден Монтана
Тази страница е посетена 2987 пъти.
Общо посещение на профила: 27647.
Телефонен номер е поискан 123 пъти.