Автокомплекс Пловдив

Автокомплекс Пловдив се занимава с техническо обслужване на леки и лекотоварни автомобили, ремонт на авто глави и настройка на уредба.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Автокомплекс Пловдив

Автокомплекс Пловдив е специализиран в техническо обслужване на леки и лекотоварни автомобили, включващо планови и текущи ремонти съобразени с преобладаващия като ремонтен фонд на най-често срещаните в България модели на ОПЕЛ, ФОРД, ФОЛКСВАГЕН, МЕРЦЕДЕС, БМВ, ПЕЖО, РЕНО.

За тази цел са сключени договори с доставчици на авточасти и консумативи, което дава възможност успешно да се реализира необходимата операция качествено, бързо и без усложнения. На разположение на производствения персонал са и специализирани инструменти за ремонт на възли и детайли от окачването на двата моста, съединителя, предни и задни главини, спирачни системи и други.

Обекти на Автокомплекс Пловдив
Ключови думи: ремонт авто главини Пловдив, настройка уредба Пловдив
Етикети: Автосервиз, Газови уредби, Окачване на автомобила, Ремонт на кола, Ходова част
Тази страница е посетена 2803 пъти.
Общо посещение на профила: 6495.
Телефонен номер е поискан 21 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка