Полиране и пастиране на автомобили в Русе - Паци Колев

Автосервиз Паци Колев предлага полиране и пастиране на автомобили в Русе.

Паци Колев - Infocall.bg
Полиране и пастиране на автомобили в Русе

Автосервиз Паци Колев предлага професионално полиране и пастиране на автомобили в град Русе. Тези услуги са насочени към обслужване визията на превозното средство. Поради липса на поддръжка боята на колата започва да пада и избелява. С времето се получават пукнатини в нея, а със сигурност на почти всеки автомобил могат да се намерят и драскотини, макар и малки и една незабележими.

Чрез пастирането се отстраняват наличните драскотини от боята на всяка една част на колата. В това число влизат джанти и фарове. Освен заличаването на драскотини, колата придобива съвсем различен вид чрез полирането. Това е така, защото върху боята са нанесени няколко слоя паста, която е причината за блясъка на превозното средство.

За бързото обработване на автомобила, в автосервиза се използва специална машина, с която не само се пести време, но и резултатът е по-качествен.

За да се извърши пастиране и след това полиране, автомобилът трябва да е чист. Необходимо е да се отстранят колкото се може по-добре грубите наслагвания и петна по боята и така да се открият по-фините.

Автор:

Полиране и пастиране на автомобили в Русе - Паци Колев
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Паци Колев
Ключови думи за услугата: полиране автомобили Русе, пастиране автомобили Русе
Тази страница е посетена 3244 пъти.
Общо посещение на профила: 21175.
Телефонен номер е поискан 426 пъти.