Компостиране на биологични отпадъци БИОКОМПОСТ БГ

Биокомпост БГ е фирма за производство, монтаж и експлоатация на инсталации за компостиране на биологични отпадъци. Фирмата предлага тор BIO-ONE и хуминовата киселина. Биокомпост БГ се намира в град Разград.

БИОКОМПОСТ БГ - Infocall.bg
БИОКОМПОСТ БГ - Infocall.bg
БИОКОМПОСТ БГ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Компостиране на биологични отпадъци в Разград

Биокомпост БГ е фирма за производство, монтаж и експлоатация на инсталации за компостиране на биологични отпадъци. Фирмата произвежда технологии и продукти без аналог в цяла Европа.

Биокомпост БГ е с предмет на дейност внедряване на микробиологичните продукти Bio One и технологията на аеробно компостиране.

Високите цели на Биокомпост БГ ООД се основават на безконкурентните микробиологични продукти и технологии на фирмите майки в U.S.A Нашата сила, предимства и преимущества са във убедеността ни в силата на природата.

 

Автор:

Компостиране на биологични отпадъци в Разград - БИОКОМПОСТ БГ
Компостиране на биологични отпадъци в Разград - БИОКОМПОСТ БГ - изображение 1Компостиране на биологични отпадъци в Разград - БИОКОМПОСТ БГ - изображение 2Компостиране на биологични отпадъци в Разград - БИОКОМПОСТ БГ - изображение 3Компостиране на биологични отпадъци в Разград - БИОКОМПОСТ БГ - изображение 4
Ключови думи: компостиране биологични отпадъци Разград, bio-one Разград, хуминовата киселина Разград, офис фирма компостиране Разград, фирма компостиране Разград, рехабилитация почва Разград, производство инсталации компостиране Разград, монтаж инсталации компостиране Разград, компостиране биологични отпадъци Разград
Етикети: Био храна, Семена за посев
Тази страница е посетена 5219 пъти.
Общо посещение на профила: 7880.
Телефонен номер е поискан 31 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка