Продажба джетове Варна - BoatsBG

BoatsBG - продажба на джетове в град Варна.

BoatsBG - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Продажба джетове Варна

Фирма BoatsBG извършва продажба на джетове в град Варна.

Искате ли да се забавлявате, да изпитвате тръпката от скоростно порене на вълните или да спортувате без излишен лукс и екстри, за сметка на повече прекарано време във водата с впечатляващо малка инвестиция и ниски разходи? В такъв случай, чисто новата EX серия е вашата шестица от тотото! Тя е изключително достъпна и икономична, а в същото време максимално надеждна – точно колкото всички останали Yamaha машини.

Лекият, уникално пъргав базов модел EX е чиста проба адреналин с новия 3-цилиндров, 1049-кубиков TR-1 двигател, с HyperFlow джет помпата и олекотения си, но безкомпромисно силен и здрав корпус. Седалката предлага удобство за трима, мултифункционалното LED табло показва ясно и удобно всичко важно и необходимо, включително нивото на горивото и работните часове, а резервоарът с капацитет от цели 50 литра е гаранция, че забавлението във водата ще продължи максимално дълго. Разполагате с достатъчно място за съхранение на вещи, със здрав ринг за теглене при водни спортове, с противохлъзгащо покритие и комфортна прибираща се стълбичка.

Лесен за управление и без да е лишен от нищо важно, EX е най-достъпният надежден  wave runner с марка Yamaha. Иновативен, гъвкав, икономичен, с обновени графики и свежа цветова комбинация, той ще ви зареди с духа на марката и ще ви направи част от легендарния й стил.

Продажба джетове Варна - BoatsBG
Подобни от категорията
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от BoatsBG
Ключови думи за услугата: продажба джетове Варна
Тази страница е посетена 189 пъти.
Общо посещение на профила: 1092.