Продажба двигатели за лодки Варна - BoatsBG

BoatsBG - продажба двигатели за лодки в град Варна.

BoatsBG - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Продажба двигатели за лодки Варна

BoatsBG — продажба двигатели за лодки в град Варна. Фирмата предлага двигатели Yamaha и Mercury.

Двигатели Yamaha

Опознай отблизо Four Stroke извънбордовите двигатели на Yamaha! Новите модели като F250C VMAX SHO символизират най — иновативните технологии, надеждност и издръжливост в световен мащаб. От произведения първи четиритактов извънбордов двигател през 1984 до сега серията се е разраснала драстично и сега включва модели с мощност между 2.5 и 350 к.с. За да отговори на специфичните нужди на клиентите си Yamaha предлага гама — една от най — разнообразните в индустрията — повече от 180 вариации. Важно е да се отбележи, че Yamaha предлага модели тясно свързани с комерсиалните нужди на пазара — мощности между 20 и 200 к.с. Четиритактовите двигатели са проектирани със същата отдаденост и издръжливост, лекота и компактност, както и всеизвестния 2-тактов двигател на марката. Модели с тези спецификации със сигурност ще се разпространят в световен мащаб като символ на висок клас представяне, безупречна надеждност, нисък разход на гориво и безопасност за околната среда.

Двигатели Mercury

Mercury Серия FourStroke

Забравете всичко, което знаете за 4-тактовите извънбордови двигатели. Нашите променят правилата. Те са по-издържливи, по-малки и по-леки от всички други в техния клас. С комбинация от производителност и ефикасност, тези машини ще ви пренасят в едно ново измерение.

В широк диапазон от мощности: от леките и мобилни F2.5 до впечатляващите F150, тези модели могат да отговорят на високите изисквания на всеки за едно наистина качествено прекарано време.

Продажба двигатели за лодки Варна - BoatsBG
Подобни от категорията
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от BoatsBG
Ключови думи за услугата: продажба двигатели за лодки Варна
Тази страница е посетена 289 пъти.
Общо посещение на профила: 1117.