Дървен материал Панагюрище | Дървен материал Панагюрище

Дървен материал Панагюрище се занимава с добив и обработка на дървесина, търговия с дърва за огрев, дървен материал за строителни и битови цели.

Infocall.bg
За нас

Добив и обработка на дървен материал Панагюрище

Фирма се занимава с дърводобив и дървообработка, търговия с дърва за огрев и дървен материал за строителството в град Панагюрище.

Разполага с склад за дървен материал, в който временно се съхранява добитата дървесина. Дружеството е закупило оборудване за обработка на дърва и производство на дървесина за строителството.

Фирмата предлага дърва, дървен материал, дървесина, дъски, греди, летви, палета и дървени пелети на достъпни цени. Разполага с камиони, които ще превозят закупените дървени материали до посочено от вас място.

Фирмата търгува с качествена дървесина на разумни цени, професионално отношение при обслужване и индивидуален подход към всеки клиент. Благодарение на тези качества се е превърнала в една от най-търсените фирми занимаващи се с добив и обработка на дървесина и е затвърдила своите позиции на българския пазар за дървен материал.

Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище
Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 1Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 2Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 3Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 4
Ключови думи: търговия дървен материал Панагюрище, дървен материал Панагюрище, добив дървесина Панагюрище, обработка дървесина Панагюрище, дърва за огрев Панагюрище, склад дървен материал Панагюрище
Етикети: Дърва за огрев, Склад за дървен материал, Транспорт дърва, Фасониран дървен материал, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 4464 пъти.
Общо посещение на профила: 8404.
Телефонен номер е поискан 91 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top