Мед и пчелни продукти | Производител на мед в Раковски

Фирмата извършва производство и търговия с мед и пчелни продукти в град Раковски. Продажба на захаросан, акациев и пчелен мед Букет, както и пчелен восък.

Infocall.bg
Производител на мед в Раковски - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Производство и търговия с мед и пчелни продукти в Раковски

Фирмата се занимава с производство на мед и пчелни продукти. Разполага с производствен цех в град Раковски, област Пловдив.

Във фирмата работи сплотен колектив, следящ стриктно за качеството на предлаганите продукти. Поради тези причини дружеството не спира да се развива и до днес.

С течение на времето производителят разширява своята дейност и в момента предлага богато разнообразие от пчелни продукти и различни видове мед, с които ще се задоволи всеки вкус. Разполага с изградена система за контрол на качеството, за да се покрият клиентските изисквания относно продукцията.

Производителят е създал гъвкава дистрибуторска мрежа в цялата страна за бързо и лесно разпространение на предлаганите продукти. Фирмата извършва транспортиране на мед до всяка точка на България.

Фирмата си е поставила амбициозната задача да обогатява асортимента си непрекъснато, за да може да предостави на пазара за пчелни продукти, мед със запомнящ се вкус и високо качество.

Производство и търговия с мед и пчелни продукти в Раковски - Производител на мед в Раковски
Ключови думи: производство мед Раковски, пчелни продукти Раковски, захаросан мед Раковски, акациев мед Раковски, пчелен мед букет Раковски, производство мед Раковски, търговия мед Раковски, продажба пчелни продукти Раковски, продажба мед Раковски, пчелен восък Раковски, пчелен мед Раковски
Етикети: Пчеларски магазин, Пчеларство, Пчелен мед, Пчелни продукти
Тази страница е посетена 6735 пъти.
Общо посещение на профила: 11684.
Телефонен номер е поискан 24 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка