Строителна фирма Самоков

Строителна фирма в Самоков извършва строителство и реставрация на сгради, производство на щампован бетон, строителство жилищни сгради, реставрация стари сгради.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Строителство и реставрация сгради в Самоков

Фирма в Самоков е специализирана в сферата на строително-ремонтните дейности, изграждане на нови сгради и ремонти на стари обекти, довършителни и реставрационни работи. Фирмата предлага и щампован бетон имитации на: камък, кожа, дърво, плочки, гранит, павета и други. Предлагания от фирмата щампован бетон е подходящ както за вътрешни, така и за външни настилки.

Фирмата притежава технически и управленски опит в извършването на строителството на нови сгради и строително-ремонтни, довършителни и реставрационни работи на вече изградени обекти.

Разполага с екипи от висококвалифицирани специалисти с многогодишен трудов стаж и опит в извършването на строително - ремонтни дейности на сгради.

Фирмата си е изградила име на надежден партньор на българския и международния пазар, с високото качество и кратките срокове за изпълнение на възложените обекти.

Строителство и реставрация сгради в Самоков - Строителна фирма Самоков
Ключови думи: строителство сгради Самоков, реставрация сгради Самоков, строителство жилищни сгради Самоков, реставрация стари сгради Самоков, щампован бетон Самоков, производство щампован бетон Самоков, офис строителна фирма Самоков, строителна фирма Самоков, реставрационни работи Самоков, довършителни ремонтни работи Самоков,
Етикети: Бетон, Жилищно строителство, Реставрация на сгради, Строителни фирми, Шлайфане на бетон
Тази страница е посетена 6820 пъти.
Общо посещение на профила: 9789.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка