Менажиране на проект в Ямбол - Чертог 2000

Чертог 2000 извършва менажиране на проект в град Ямбол.

Чертог 2000 - Infocall.bg
Чертог 2000 - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Менажиране на проект в Ямбол

Управлението на инвестиционния проект се осъществява от екип с проектен ръководител. При работата с експерти в областта на проектирането резултатът от инвестициите се максимизира. Също така могат да се развият и допълнителни направления, съпътстващи главната цел на разработката.

Проектът се състои от отделни елементи, всеки от които трябва да се извършва паралелно с останалите. За реализирането на всеки един елемент ( част ) се ангажира специалист в съответната област.

Заедно с реализацията на всяка една проекта дейност, се извършва мониторинг на постигнатите резултати, упражнява се контрол и съответно коригиращи действия при необходимост. При проектирането всеки един етап се характеризира с реализирането на определени цели. Идеята на менажирането е да се постигне минимално отклонение от предварително начертаната посока на развитие.

Трябва да се има предвид, че работата по време на жизнения цикъл на проекта включва управления на различни видове ресурси, включително човешки, финансови, материални. Това е още един от факторите, които определят професионалната консултантска помощ по управлението на проект от страна на външна фирма.

Менажиране на проект в Ямбол - Чертог 2000
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Чертог 2000
Ключови думи за услугата: менажиране проект Ямбол, управление проект Ямбол, управление проекти Ямбол
Тази страница е посетена 404 пъти.
Общо посещение на профила: 10561.
Телефонен номер е поискан 21 пъти.