Проектиране, изграждане и ремонт на ел инсталации Шумен - Д. Димов & Сие

Д. Димов & Сие - Проектиране, изграждане и ремонт на ел инсталации в Шумен и други градове.

Д. Димов & Сие - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Проектиране, изграждане и ремонт на ел инсталации Шумен

Д. Димов & Сие - Проектиране, изграждане и ремонт на ел инсталации в Шумен и други градове.

Нашите електро услуги по домовете са насочени към цялостно проектиране и изграждане на ел инсталации. Работим по инсталации на къщи, апартаменти и жилищни сгради в Шумен, Варна, Добрич, Русе, Велико Търново, Плевен, Силистра, Видин и Пловдив.

Освен с цялостно проектиране с всички необходими чертежи и изграждане на ел инсталации, се занимаваме с ремонт на такива. Ремонтът е познат още като подмяна. Такава се налага най-често в случаите, когато се извършва покупко-продажба на жилище и новият собственик желае изцяло да извърши подмяна на електрическата мрежа.

Ремонтът се налага и в случаите, когато е налице сериозна авария по електропреносната мрежа.

Нашите електротехници работят с качествени материали, като е налице реалната възможност да се намали цената, защото разполагаме със собствени ел материали, които предлагаме на ниска стойност. В случай, че имате предпочитания за Ваши такива, вече говорим за съвсем друга цена.

Проектирането и изграждането включва окабеляване на всяка една стая – коридор, кухня, детска стая, спалня, баня. Прекарват се подходящи кабели за бойлер, пералня, печка, хладилник, като ако имате към момента такива, те могат да се свържат към мрежата. Поставят се ключове и контакти, полилеи, ел табла и електромери.

Проектиране, изграждане и ремонт на ел инсталации Шумен - Д. Димов & Сие
Подобни от категорията
Още Нашите услуги предлагани от Д. Димов & Сие
Ключови думи за услугата: електроизграждане Шумен, проектиране ел инсталации Шумен, изграждане ел инсталации Шумен, ремонт ел инсталации Шумен, електротехници Шумен
Тази страница е посетена 367 пъти.
Общо посещение на профила: 2523.
Телефонен номер е поискан 39 пъти.