Поставяне на ваксини в Разград - Д-р Антон Михайлов

Д-р Антон Михайлов извършва поставяне на ваксини в Разград.

Д-р Антон Михайлов - Infocall.bg
Поставяне на ваксини в Разград

Д-р Антон Михайлов извършва поставяне на ваксини в град Разград. В кабинета на семейния лекар се извършват планови ( задължителни ) и препоръчителни имунизации на деца и възрастни. Поставянето на планови ваксини се извършва съгласно имунизационния календар.

Основната идея на имунизациите е придобиване на имунитет по изкуствен път. След поставяне на ваксината организмът изработва антитела срещу съответното заболяване. По този начин при контакт с болен човек имунизираното лице няма да се разболее.

Освен планови имунизации, се извършват и реимунизации. Поставянето на ваксината на няколко етапа поддържа и засилва имунитета към съответното заболяване.

Решението за препоръчителни имунизации на деца се взема от техните родители. Ако лицето има навършени 18 години, то само може да вземе решението за това. Преди поставяне на ваксина при децата, трябва да се определи тяхното здравословно състояние. Детето не трябва да е боледувало поне през последните 2 седмици преди имунизацията.

Всяка ваксина се поставя при навършването на определена възраст. Имунизацията се извършва от личния лекар на лицето.

Поставяне на ваксини в Разград - Д-р Антон Михайлов
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Д-р Антон Михайлов
Ключови думи за услугата: поставяне ваксини Разград, поставяне ваксини деца Разград, поставяне ваксини възрастни Разград, имунизации деца Разград, имунизации възрастни Разград
Тази страница е посетена 384 пъти.
Общо посещение на профила: 10785.
Телефонен номер е поискан 66 пъти.