Лечение на кариеси в Ямбол - Д-р Мариана Дучева Георгиева

Доктор Мариана Георгиева извършва лечение на кариеси в град Ямбол.

Д-р Мариана Дучева Георгиева - Infocall.bg
Д-р Мариана Дучева Георгиева - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Лечение на кариеси в Ямбол

Доктор Мариана Георгиева извършва лечение на кариеси в град Ямбол. Самият кариес представлява заболяване на зъбите, при което се разрушават твърдите зъбни тъкани. Препоръчва се два пъти в годината да се посещава зъболекар, за да се предотвратят евентуални усложнения. Кариесът трябва да се обработва на момента, за да не се стигне до усложнения в целия зъб, които могат да стигнат до неговия корен.

Самият процес на лечение може да протече по различен начин според настъпилите усложнения. Но като цяло се премахва мъртвата зъбна тъкан и се изчиства кариеса. След това се поставя циментова подложка, с цел да се ограничи чувствителността на нерва. Поставя се пломба от избран от пациента материал.

Самото лечение може да протече в рамките на едно до няколко посещения, отново според възникналите проблеми и евентуално нуждата от умъртвяване на зъба.

При необходимост от лечение може да посетите адреса на стоматолога, посочен в обект Стоматологичен кабинет.

Автор:

Лечение на кариеси в Ямбол - Д-р Мариана Дучева Георгиева
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Д-р Мариана Дучева Георгиева
Ключови думи за услугата: стоматолог Ямбол, почистване зъбен камък ултразвук Ямбол, стоматологичен кабинет Ямбол, ортодонтия Ямбол, лечение кариеси Ямбол, ортодонт Ямбол, комплексно дентално обслужване Ямбол, естетична стоматология Ямбол
Тази страница е посетена 502 пъти.
Общо посещение на профила: 11433.
Телефонен номер е поискан 64 пъти.