Ортодонтия в Ямбол - Д-р Мариана Дучева Георгиева

Доктор Мариана Георгиева е специалист ортодонт и извършва услуги в тази област в град Ямбол.

Д-р Мариана Дучева Георгиева - Infocall.bg
Д-р Мариана Дучева Георгиева - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ортодонтия в Ямбол

Доктор Мариана Георгиева е специалист ортодонт и извършва услуги в тази област в град Ямбол. На пръв поглед ортодонтията е повече естетическа област, но на практика неправилното съотношение между челюстите и зъбните дъги е доста солиден аргумент за по-ранно развитие на заболявания на устната кухина, като кариеси, гингивит и други.

В живота на човека присъстват множество фактори, влияещи пряко или косвено върху развитието и оформянето на зъбите. В тази посока се налагат и корекции, за да се постигне здравина и естетически вид на зъбите и цялата устна кухина. Използваните корекционни средства са:

  • брекети;
  • екстраорални апарати;
  • лечение с шини.

Обикновено самото лечение трая около година и половина. Преди неговото започване, трябва да се направи диагностика на дадения проблем посредством рентгенови снимки. Именно на база резултатите се избира и метода на лечение с подходящите средства. Възможните проблеми могат да бъдат:

  • неправилни съотношения на челюстите;
  • неправилен растеж на зъбите;
  • издадени предни зъби;
  • сбити предни зъби.

За повече информация относно методите на лечение, може да се свържете със специалист ортодонт на телефон, посочен в обект Стоматологичен кабинет.

Автор:

Ортодонтия в Ямбол - Д-р Мариана Дучева Георгиева
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Д-р Мариана Дучева Георгиева
Ключови думи за услугата: стоматолог Ямбол, почистване зъбен камък ултразвук Ямбол, стоматологичен кабинет Ямбол, ортодонтия Ямбол, лечение кариеси Ямбол, ортодонт Ямбол, комплексно дентално обслужване Ямбол, естетична стоматология Ямбол
Тази страница е посетена 774 пъти.
Общо посещение на профила: 11432.
Телефонен номер е поискан 64 пъти.