Почистване на зъбен камък с ултразвук в Ямбол - Д-р Мариана Дучева Георгиева

Доктор Мариана Георгиева извършва почистване на зъбен камък с ултразвук с гаранция за безупречен резултат в град Ямбол.

Д-р Мариана Дучева Георгиева - Infocall.bg
Д-р Мариана Дучева Георгиева - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Почистване на зъбен камък с ултразвук в Ямбол

Доктор Мариана Георгиева извършва почистване на зъбен камък с ултразвук с гаранция за безупречен резултат в град Ямбол. Зъбният камък представлява натрупване на бактериална маса, която с времето се втвърдява по зъбите и трябва да се отстранява периодично. Преди самата процедура по премахването, се прави тест, за да се покаже точно колко бактериална маса трябва да се отстрани.

Самото почистване става чрез използването на ултразвук. Чрез него се възпроизвеждат фини вибрации, натрошаващи камъка. След това самите зъби се полират. Самият процес е безболезнен и трае около 40 минути.

Самото натрупване на зъбен камък води до по-голяма вероятност за получаване на кариеси и други заболявания. Поради тази причина е препоръчително посещаването на дентален специалист 2 пъти в годината, за да се извърши самата процедура по почистване.

За запазване на час при дентален специалист, може да използвате телефона за контакти, посочен в обект Стоматологичен кабинет.

Автор:

Почистване на зъбен камък с ултразвук в Ямбол - Д-р Мариана Дучева Георгиева
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Д-р Мариана Дучева Георгиева
Ключови думи за услугата: стоматолог Ямбол, почистване зъбен камък ултразвук Ямбол, стоматологичен кабинет Ямбол, ортодонтия Ямбол, лечение кариеси Ямбол, ортодонт Ямбол, комплексно дентално обслужване Ямбол, естетична стоматология Ямбол
Тази страница е посетена 2921 пъти.
Общо посещение на профила: 11434.
Телефонен номер е поискан 64 пъти.