Стоматолог Варна-Чайка

Стоматолог предлага комплексно стоматологично лечение. Стоматологичният кабинет се намира в град Варна, Чайка.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Стоматологични услуги във Варна-Чайка

Стоматолог Варна-Чайка извършващ профилактика и комплексно стоматологично лечение, консултации, стоматологични прегледи, профилактика, комплексно стоматологично лечение и естетична стоматология.

Стоматолог Варна-Чайка предлага на посетилите го пациенти, широк спектър от стоматологични услуги:

  • Детска стоматология;
  • Лечение на зъбен кариес;
  • Ендодонтия;
  • Парадонтология;
  • Стоматологична ортопедия;
  • Ортодонтия;
  • Имплантология;
  • Премахване на зъбен камък.

Кариесът е най-разпространеното заболяване на зъбите. Причинява се от нередовно миене на зъби. Кариесът се причинява също и от бактерии, намиращи се в зъбната плака, разграждащи захарите. Началните симптоми на кариеса в пвечето случай са само визуални, след това постепенно се разваля зъба и се затруднява дъвченето.

Зъбният камък представлява отлагане, формирано върху привенечната граница на зъбите. Дели се на надвенечен и подвенечен зъбен камък. Подвенечният се открива трудно, разположен е дълбоко във венечния джоб, почистването му е доста трудно и има серумен произход, а надвенеченият е забележим и се премахва по-лесно. Самият камък е тъмно оцветен, твърд и плътно прикрепен.

Зъболекарският кабинет на Стоматолог Варна-Чайка е оборудван със съвременна медицинска техника и апаратура за диагностика и лечение на стоматологични заболявания. Лекарят работи само с качествени и изпитани материали на водещи фирми в тази област.

Стоматологични услуги във Варна-Чайка - Стоматолог Варна-Чайка
Ключови думи: стоматолог Варна Чайка, зъболекар Варна Чайка, стоматологичен кабинет Варна Чайка, стоматологични услуги Варна Чайка, специалист дентална медицина Варна Чайка, специалист стоматолог Варна Чайка, стоматологично лечение Варна Чайка, лечение зъбен кариес Варна Чайка, детска стоматология Варна Чайка, ендодонтия Варна Чайка, стоматологични прегледи Варна Чайка
Етикети: Стоматологичен кабинет
Тази страница е посетена 1504 пъти.
Общо посещение на профила: 2128.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка