Лечение психични разстройства в област Русе - Държавна психиатрична болница Бяла

Държавната психиатрична болница Бяла, област Русе извършва лечение на чести или тежки психични разстройства.

Държавна психиатрична болница Бяла - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Лечение психични разстройства в област Русе

Държавната психиатрична болница в град Бяла, област Русе извършва лечение на психични разстройства. Те биват две основни групи:

  • чести;
  • тежки.

Към първата група се отнасят много не психотични ( невротични ) разстройства. Някои от тях са тревожността, която се проявява под формата на безпокойство за бъдещето, изпитване на фобии, хипохондричен страх, натрапливи мисли. При тези разстройства не се губи връзката с реалността и контролът върху поведението е налице. Помощта тук е преди всичко самостоятелно търсене на личностно ниво на начин за отстраняване на дадения проблем. Може да се промени обстановката около човека и провеждане на психотерапия.

Към групата на тежките се причисляват шизофренията, биполярното психично разстройство и други. При тях се нарушава връзката на дадения човек с реалността. Независимо от възможността за тежки последствия, които носят, възстановяването е напълно възможно при адекватна медицинска грижа. Именно поради тази причина е необходима навременна намеса, а не трябва да се отлага във времето. Медикаментозното лечение може да се сведе като основно за тази група.

Автор:

Лечение психични разстройства в област Русе - Държавна психиатрична болница Бяла
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от Държавна психиатрична болница Бяла
Ключови думи за услугата: лечение психични разстройства Бяла Русе, лечение чести психични разстройства Бяла Русе, лечение тежки психични разстройства Бяла Русе
Тази страница е посетена 681 пъти.
Общо посещение на профила: 5846.
Телефонен номер е поискан 48 пъти.