Производство УХТ млека в Севлиево - ДЕАРИ ФУУД БЪЛГАРИЯ АД

Деари Фууд България АД извършва производство на УХТ млека в град Севлиево.

Рейтинг 5
ДЕАРИ ФУУД БЪЛГАРИЯ АД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство УХТ млека в Севлиево

Деари Фууд България АД извършва производство на УХТ млека в град Севлиево. Производственият капацитет на високо технологичната линия за производството на пресни и UHT млека е до 100 тона мляко на ден.

Пастьоризираното краве мляко /ISL/ е произведено от 100% натурално мляко. Хомогенизирано и пастьоризирано. Тази технология му гарантира до 45 дни срок на годност при това в удобна опаковка с капачка, което го запазва и след отварянето му при съхранение в хладилник. УХТ млякото, което ви предлагаме се произвежда от внимателно подбрано мляко по UHT технология ( ултра висока температура ), при която то бързо се загрява до температура 135 – 150 °С и след няколко секунди се охлажда на стайна температура. Бактериите са напълно унищожени, докато вкусът, външният вид, устойчивостта и хранителното съдържание се запазват.

 

Предимствата са ясни: мляко, което има трайност с месеци/ 6 месеца /, на вкус и качество е като пастьоризираното. Предлага се в две маслености 1,5% и 3,2% под марката „ Манчо и Румка ”или произведено под марката на клиента.

Автор:

Производство УХТ млека в Севлиево - ДЕАРИ ФУУД БЪЛГАРИЯ АД
Подобни от категорията
Още Произвоство предлагани от ДЕАРИ ФУУД БЪЛГАРИЯ АД
Ключови думи за услугата: УХТ млека Севлиево
Тази страница е посетена 450 пъти.
Общо посещение на профила: 3785.
Телефонен номер е поискан 83 пъти.