Инженерингова дейност | Строителен надзор Благоевград

Фирма в Благоевград извършва строителен и технически надзор, инженерингова дейност, оценка на имоти и консултантски услуги в областта на строителството.

Infocall.bg
Строителен надзор Благоевград - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Инженерингова дейност в Благоевград

Фирма за независим строителен надзор в град Благоевград предлага следните дейности и услуги:

  • строителен надзор;
  • инженерингова дейност;
  • технически надзор;
  • консултантски услуги в строителството;
  • управление на инвестиционни проекти.

Служителите на фирма за строителен надзор следят за спазването на нормативите при извършването на строително-монтажни дейности, точното изпълнение на инвестиционния проект, както и за използваните изделия и материали в процеса на строителство.

Фирмата притежава всички необходими сертификати и разрешителни за извършване на строителен надзор и гарантира на своите клиенти професионално изпълнение на услугите.

Инженерингова дейност в Благоевград - Строителен надзор Благоевград
Инженерингова дейност в Благоевград - Строителен надзор Благоевград - изображение 1Инженерингова дейност в Благоевград - Строителен надзор Благоевград - изображение 2Инженерингова дейност в Благоевград - Строителен надзор Благоевград - изображение 3Инженерингова дейност в Благоевград - Строителен надзор Благоевград - изображение 4
Ключови думи: строителен надзор Благоевград, технически надзор Благоевград, управление инвестиционни проекти Благоевград, консултантски услуги строителство Благоевград, инженерингова дейност Благоевград
Етикети: Инвестиционни проекти, Инженерингови фирми, Строителен надзор, Технически контрол, Фирми за строителен надзор
Тази страница е посетена 8123 пъти.
Общо посещение на профила: 10394.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка