Дерматолог Сливен

Дерматолог Сливен извършва криотерапия, дерматоскопия, лазерна терапия и естетична медицина.

Infocall.bg
За нас

Дерматолог в град Сливен

Дерматолог Сливен предлага за своите пациенти широк спектър от услуги като: криотерапия, дерматоскопия, лазерна терапия и естетична медицина.

Криотерапията представлява лечение, при което с помощта на ниски температури се премахват злокачествени или доброкачествени лезии (образувания). Криотерапията причинява некроза, която е резултат от замразяване на клетките. Основните предимства на метода са лесната му употреба, ниската цена и добрите козметични резултати.

Дерматоскопията метод за детайлно оглеждане на повърхностните слоеве на кожата и извършване на оценка на пигментните образувания по нея (бенки и образувания). Целта на дерматоскопията е детайлно да разграничи злокачествените от доброкачествените изменения на кожата, както и да спомага за навременната диагностика на рака на кожата и неговата профилактика. Дерматоскопията се осъществява, чрез уред, наречен дерматоскоп, позволяващ увеличаването на кожните структури и тяхното задълбочено наблюдение. С използването на дерматоскоп, специфичността на прегледа се повишава, като по този начин се намаляват ненужните отстранявания на бенки.

Ключови думи: естетична медицина Сливен, дерматоскопия Сливен, криотерапия Сливен, дерматовенеролог Сливен, дерматолог Сливен, кабинет дерматолог Сливен, дерматологичен кабинет Сливен, серология сифилис Сливен, лазери дерматология Сливен, медицинска козметика Сливен, дерматолози работа РЗОК Сливен
Етикети: Кабинет дерматолог
Тази страница е посетена 2160 пъти.
Общо посещение на профила: 2426.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top