ДЕСТАН ЕООД

Фирма ДЕСТАН ЕООД се занимава с производство на сирене, кашкавал и извара. Производство на хляб и хлебни изделия.

ДЕСТАН ЕООД - Infocall.bg
София-Връбница 2
ДЕСТАН ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За "ДЕСТАН"

 Млекопреработвателното предприятие „Дестан” е създадено през 1994г.  за производство на краве сирене. Поетапно през 2002г. и 2008г. предприятието се разшири с нови цехове за производство на сирене, кашкавал и извара с модерно технологично оборудване и съвременни хладилни инсталации.

 Внедрени са и се прилагат Системи за управление и гарантиране на качeството в хранително вкусовата промишленост: HACCP и ISO 22000:2005.

 Фирмата е собственик и на производствено търговски комплекс „Дестан”, състоящ се от модерна фурна за производство на хляб и хлебни изделия, магазин за хранителни стоки и ресторант.  

 „Дестан” ЕООД  е ориентирана и към дейности, свързани с арендуване и обработка на земеделски земи за производство на зърнени култури. В продължение на няколко години фирмата стопанисва съвременен машинен парк и инвентар, свързан с дейността ù като селскостопански производител.

Подходът ни е да печелим клиенти с производство на традиционните български млечни продукти с високо качество.

За "ДЕСТАН" - ДЕСТАН ЕООД
За "ДЕСТАН" - ДЕСТАН ЕООД - изображение 1За "ДЕСТАН" - ДЕСТАН ЕООД - изображение 2За "ДЕСТАН" - ДЕСТАН ЕООД - изображение 3За "ДЕСТАН" - ДЕСТАН ЕООД - изображение 4
Ключови думи: производство сирена София, производство кашкавалени изделия София, търговия кашкавалени изделия София, кашкавалени изделия София, производство хляб София
Етикети: Кашкавал, Магазин за млечни продукти, Млечни продукти , Сирене, Хляб и хлебни изделия
Тази страница е посетена 5495 пъти.
Общо посещение на профила: 10601.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка