Охранителни системи София

Фирма предлага системи за автоматизация и сигурност, системи за видеонаблюдение, пожароизвестителни и паркинг системи. Разполага с магазини в София и Пловдив.

Infocall.bg
За нас

Системи за автоматизация и сигурност в Пловдив

Фирма в Пловдив се занимава с доставки, монтаж и сервизна поддръжка на системи за автоматизация и сигурност. При нас ще откриете домофонни и видеодомофонни системи, автоматични бариери, паркинг системи, автоматизация на портални и дворни врати, пожароизвестителни системи, системи за запис и видеонаблюдение.

Фирмата предлага продукти с гарантирано качество, модерен дизайн, произведени по иновативни технологии. Нашата фирма е дистрибутор на системи за сигурност, произведени от италиански лидери в областа на пожароизвестителните системи и видеонаблюдението.

Компанията разполага с представителства в Пловдив, София и Бургас. Освен това фирмата притежава логистичен център  в село Калековец.

Гаранцията на продуктите се определя от производителя. Гаранционният срок започва да тече от момента на издаването на фактурата. Продукта се придружава с попълнена и подпечатана гаранционна карта. Системата, която е в гаранция и не може да бъде ремонтирана се заменя с нова.

Ключови думи: паркинг системи Пловдив, системи за видеонаблюдение Пловдив, пожароизвестителни системи Пловдив, системи за автоматизация и сигурност Пловдив, магазин охранителни системи Пловдив, магазин охранителни системи София, доставка бариери Пловдив, монтаж бариери Пловдив, доставка автомати врати Пловдив, монтаж автомати врати Пловдив, газоизвестителни системи Пловдив, видеодомофони Пловдив,
Етикети: Бариери, Паркинг система, СОТ
Тази страница е посетена 2930 пъти.
Общо посещение на профила: 5766.
Телефонен номер е поискан 21 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top