Вътрешен транспорт в Пловдив - Джи Транс 71 ЕООД

Джи Транс 71 ЕООД извършва вътрешен транспорт на товари и пратки в България. Централата на фирмата се намира в град Пловдив.

Джи Транс 71 ЕООД - Infocall.bg
Вътрешен транспорт в Пловдив

Джи Транс 71 ЕООД извършва вътрешен транспорт на товари и пратки, като обхваща цялата територия на България. Централата на фирмата се намира в град Пловдив.

За своята дейност на наша територия, фирмата разполага с маневрена транспортна техника за достигане на всяка една точка на страната. Доставките се извършват изключително бързо, защото вече дълъг период от време се работи по едни и същи транспортни линии и маршрутите са добре познати на шофьорите.

Доставят се всякакви видове товари, като всеки един е съпроводен с необходимата документация. Вътрешният транспорт касае и доставките от и до пристанищата.

По всяко едно време може да получите информация за местоположението на поверения товар и пратка. Повече информация може да получите на посочения телефон за контакт. На него ще се осведомите относно предлаганите цени, времетраене за доставка до определено населено място и по други въпроси, касаещи вътрешния транспорт.

Автор:

Вътрешен транспорт в Пловдив - Джи Транс 71 ЕООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Джи Транс 71 ЕООД
Ключови думи за услугата: вътрешен транспорт Пловдив, вътрешен транспорт товари Пловдив, вътрешен транспорт пратки Пловдив
Тази страница е посетена 352 пъти.
Общо посещение на профила: 5331.
Телефонен номер е поискан 33 пъти.