Информационен телефон 4636
Област Варна » Oбщина Варна » Варна » Доктор Ангел Ангелов

Специалист съдов хирург Доктор Ангел Ангелов

рейтинг 1 рейтинг 2 рейтинг 3 рейтинг 4 рейтинг 5 Оценка: 5/5 , Оценили 2

Доктор Ангел Ангелов е специалист съдов хирург, предлагащ безкръвно лечение и ехографско изследване на артерии и разширени вени в град Варна.

град Варна
Ул. Хаджи Стамат № 1Медицински Университет Варна

Специалист съдов хирург

Доктор Ангел Ангелов е специалист съдов хирург с дългогодишен опит, практикуващ своята дейност в град Варна. Лекарят е консултант към отделението по съдова хирургия на МБАЛ Св. Марина и главен асистент към МУ Варна.

Доктор Ангел Ангелов завършва своето Висше образование през 1986 година в Медицински университет  град  Варна. От 1986 до 1989 година работи в Общинска болница в град Велики Преслав.

Доктор Ангелов е член на Академичната общност на МУ Варна от 1990 година. До 2006 година практикува своята дейност в Клиника по Съдова хирургия с база МБАЛ Св. Анна, а след това започва работа в УНС към ДКЦ Св. Марина и МУ Варна.

През 2004 година доктор Ангел Ангелов придобива специалност по съдова хирургия. От 2011 година е назначен като консултант към отделението по съдова хирургия на МБАЛ Св.Марина.

Доктор Ангел Ангелов предлага консултации, диагностични прегледи и лечение на съдови заболявания, ехографски изследвания на артерии и вени на крайниците, ангиография и диагноза на венозни и артериални заболявания.

Доктор Ангел Ангелов извършва:

  • Хирургия на долните и горни крайници
  • Хирургия на коремната аорта и корема
  • Лечение на вродени аномалии на съдовата система
  • Комплексно лечение на крайниците


Научно-изследователската дейност на Доктор Ангел Ангелов включва над 15 научни съобщения на форуми, конгреси, симпозиуми и конференции в България чужбина. Доктор Ангелов участва в  6 публикации. Следдипломната квалификация на специалиста включва 13 различни курсове за специализация от които 11 са в чужбина предимно по проблемите при съдовата хирургия.

Доктор Ангел Ангелов е член на: Национално дружество на БНДАСХ, Национално дружество по флебология в България, Участва в редица научни флебологични и ангиохирургични форуми.

Обекти на Доктор Ангел Ангелов

Кабинет съдова хирургия Варна

Община Варна, Варна,
ул. Хаджи Стамат 1
Медицински Университет Варна

Доктор Ангел Ангелов има обекти в следните градове:Варна.

Ключови думи: съдов хирург Варна, безкръвно лечение Варна, ехографско изследване Варна
Последни коментари
Тази страница е посетена 5007 пъти.
Общо посещение на профила: 6363
Безплатна SEO консултация Комплексно решение за интернет присъствието на Вашия бизнес Запиши се безплатно ТУК