Гинекологични прегледи в Стара Загора - Доктор Антоанета Дянкова

Доктор Антоанета Дянкова е акушер-гинеколог и извършва профилактични гинекологични прегледи в Стара Загора.

Доктор Антоанета Дянкова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Гинекологични прегледи в Стара Загора

Доктор Антоанета Дянкова е акушер-гинеколог и провежда профилактични гинекологични прегледи и наблюдение на пациента при АГ заболявания в своя частен гинекологичен кабинет в град Стара Загора.

По време на самия преглед доктор Дянкова извършва оглед на външната част на влагалището, след това вътрешността на влагалището и маточната шийка. Проверяват се яйчниците и матката. По този начин се преценява състоянието на маточната шийка, матката, маточните тръби и яйчниците. Акушер-гинекологът назначава и подробни прегледи в случай на оплаквания от страна на пациента или при съмнения за АГ заболявания.

При гинекологичните прегледи се извършва дигитално туширане, чрез което може да се даде адекватна оценка относно състоянието на матката и аднексите. Дигиталното туширане се нарича още влагалищен преглед.

Акушер-гинекологът извършва имунизации против рак на шийката на матката. Причинителят на заболяването е определен вирус, познат като папилома. Поставянето на имунизацията представлява етап от провеждането на профилактика.

По време на гинекологичните прегледи се извършва посявка за микробиологично изследване. Чрез него се провежда изследване на определени микроорганизми, наречени още бактерии и гъби. Изследването се провежда чрез вземане на проба от цервикалния канал. Микробиологичното изследване се извършва в микробиологична лаборатория. След получаване на резултата от гинекологичния преглед, АГ специалистът може да предпише лечение на пациента.

С цел получаване на реални резултати от гинекологичните прегледи, акушер-гинекологът извършва и цитонамазка, позната още като ПАП тест. Чрез него се проверява наличието на пред-канцерогенни промени в маточната шийка. Пробата за цитонамазката се взема и по време на гинекологичния преглед.

Докторът може да даде отговор на възникнали въпроси относно липса на менструално течение, предпазването от заболявания, проблеми с яйчниците и други. При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете със специалист по гинекология.

Автор:

Гинекологични прегледи в Стара Загора - Доктор Антоанета Дянкова
Подобни от категорията
Още Дейности предлагани от Доктор Антоанета Дянкова
Ключови думи за услугата: гинекологични прегледи Стара Загора, профилактични гинекологични прегледи Стара Загора
Тази страница е посетена 3681 пъти.
Общо посещение на профила: 30306.
Телефонен номер е поискан 443 пъти.