Ревматолог Бургас

Специалист по ревматология и вътрешни болести в град Бургас диагностицира и лекува остеопороза и прилага ултразвуково и скенер изследвания.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Ревматолог в град Бургас

Специалист по ревматология и вътрешни болести в град Бургас диагностицира и лекува остеопороза и прилага ултразвуково и скенер изследвания.

Ревматологичният кабинет е специализиран в диагностика и терапия на възпалителни, дегенеративни обменни ставни заболявания, възпалителна и дегенеративна патология на гръбначния стълб и системни заболявания на съединителната тъкан.

Ключови думи: ревматологичен кабинет Бургас, ревматологичен център Бургас, лечение остеопороза Бургас, лечение ревматологични заболявания Бургас, кабинет ревматолог Бургас, изследване за остеопороза Бургас
Етикети: Кабинет ортопед
Тази страница е посетена 1890 пъти.
Общо посещение на профила: 2255.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка