Профилактични прегледи в Бургас - Педиатър Бургас

Педиатър извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи на своите пациенти в своя медицински кабинет в град Бургас.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Профилактични прегледи в Бургас

Педиатър извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи на своите пациенти в своя медицински кабинет в град Бургас.

Прфилактичните прегледи включват: изчисляване индекс на телесната маса, оценка на психическото състояние, проверка на зрението, измерване на кръвното налягане, ЕКГ.

При наличието на рискови фактори или фамилна обремененост, на пациента се провеждат и изследвания на урината за протеин, глюкоза, кетонни тела, уробилиноген, билирубин и рН. Препоръчително е и проверяване нивото на кръвната захар.

Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Педиатър Бургас
Ключови думи за услугата: профилактични прегледи Бургас
Тази страница е посетена 653 пъти.
Общо посещение на профила: 5892.