Склеротерапия при разширени вени в София - Проф. Д-р Кузман Гиров

Проф. Д-р Кузман Гиров лекува разширени вени чрез склеротерапия в град София, Триадица.

Проф. Д-р Кузман Гиров - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Склеротерапия при разширени вени в София

Проф. Д-р Кузман Гиров лекува разширени вени чрез склеротерапия в град София, Триадица. Склеротерапията е възможност за успешно лечение на разширени кръвоносни съдове, които не са чак толкова големи.

Разширени вени може да има навсякъде по тялото, като най-често се появяват по краката и в областта на бедрата. И докато тяхната поява може да е индикация за редица заболявания ( но не е задължително ), от друга страна това е сериозен козметичен дефект.

Може да се свържете с Проф. Д-р Кузман Гиров и да се информирате какво точно представлява склеротерапията, какви са положителните страни и рисковете по време и след манипулацията. Тук трябва да се отбележи, че всеки организъм е строго индивидуален и трябва да се подходи по-специфичен начин според случая.

Процедурата протича чрез няколко инжектирания на веществото склерозант в проблемната област. След манипулацията обработеното място се превързва. Може да се наложи да направите медицински изследвания от чисто рутинен характер.

Има редица изисквания за подлагането на склеротерапия. Неблагоприятно влияние оказва приема на определени лекарствени средства, тютюнопушенето, бременността и други.

Извършването на процедурата предразполага към напълно изчезване на разширените вени. Въпреки всичко, резултатът се определя най-вече от конкретния случай. При необходимост, може да се наложи извършване и на допълнителни процедури.

Автор:

Склеротерапия при разширени вени в София - Проф. Д-р Кузман Гиров
Още СЪДОВА ХИРУРГИЯ предлагани от Проф. Д-р Кузман Гиров
Ключови думи за услугата: склеротерапия разширени вени София Триадица, склеротерапия разширени кръвоносни съдове София Триадица
Тази страница е посетена 2482 пъти.
Общо посещение на профила: 35416.
Телефонен номер е поискан 988 пъти.