Плазмолифтинг в Габрово - Доктор Марина Санкева

Доктор Марина Санкева предлага плазмолифтинг в град Габрово.

Доктор Марина Санкева - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Плазмолифтинг в Габрово

Доктор Марина Санкева предлага плазмолифтинг в град Габрово. Плазмолифтинг е инжекционен метод за въвеждане на тромбоцитна аутоплазма в човешка тъкан, изобретен и за първи път използван от руските учени Р. Р. Ахмеров и Р. Ф. Зарудий.

Плазмолифтингът има много добър резултат и при лечението на косопад. Обогатената на кръвни плочици и формени елементи плазма стимулира растежа на косата и развитието на нови кръвоносни съдове.

Самата процедура е сравнително проста: от пациента се взима кръв, колкото за рутинни кръвни изследвания и тя се центрофугира за отделяне на плазмата. С помощта на специални епруветки с патентован сепариращ гел тази плазма се разделя на две части: едната съдържаща предимно еритроцити и бели кръвни клетки, а другата богата на тромбоцити, растежни фактори и стволови клетки. Именно последната фракция, наречена „buffy coat”, се инжектира на строго определени места, според търсения ефект.

Ефектите от козметичната процедура върху кожата са множество: образуване на нов колаген, тъканна регенерация, хидратиране, стягане на кожата и изглаждане на фини линии и бръчки, както и изравняване на тена. Терапията е прилагана успешно и при лечение на белези, причинени от слънчеви, химически или контактни изгаряния на кожата от първа и втора степен.

Автор:

Плазмолифтинг в Габрово - Доктор Марина Санкева
Още Дейности предлагани от Доктор Марина Санкева
Ключови думи за услугата: плазмолифтинг Габрово
Тази страница е посетена 704 пъти.
Общо посещение на профила: 17166.
Телефонен номер е поискан 146 пъти.