Лечение неврологични заболявания | Невролог Варна

Специалист по неврология извършва консултации и лечение на неврологични заболявания, електромиография и ЕЕГ в град Варна.

Infocall.bg
За нас

Лечение неврологични заболявания

Лекар специалист, невролог извършва лечение на неврологични заболявания в град Варна. Извършва медицински услуги като:

  • Диагностика и лечение на съдови заболявания
  • Електроенцефалограма (ЕЕГ)
  • Електромиография (ЕМГ)
  • Главоболие
  • Епилепсия
  • Лечение на заболявания на централната нервна система и гръбначния мозък

Електроенцефалография е метод, който се използва за откриване на тумор на мозъка, мигрена, главоболие, епилепсия, наранявания на главата, нарушения на паметта и инсулт. Изследването е безболезнено и безвредно, позволява в ранен стадий да се диагностицират появили се неврологични заболявания както при деца така и при възрастни.

Електромиография е изследване, което се използва за диагностициране на мускулни заболявания и периферните нерви. ЕМГ най-често се използва при дископатия, ишиас, детски паралич, плексити, невралгии, болки и слабост в крайниците и болест на Паркинсон.

Съвременните изследвания, модерната медицинска апаратура и квалифицираният специалист по неврологични заболявания допринасят за точна диагностика и правилното лечение.

Лечение неврологични заболявания - Невролог Варна
Ключови думи: невролог Варна, лекар специалист невролог Варна, неврологичен кабинет Варна, кабинет неврологични болести Варна, ултразвукова доплерова сонография Варна, неврологични симптоми Варна, лечение неврологични заболявания Варна, ЕЕГ изследвания Варна, ЕМГ изследвания Варна, електромиография Варна
Етикети: Кабинет невролог
Тази страница е посетена 6611 пъти.
Общо посещение на профила: 12643.
Телефонен номер е поискан 241 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top