Лечение неврологични заболявания | Невролог Варна

Специалист по неврология извършва консултации и лечение на неврологични заболявания, електромиография и ЕЕГ в град Варна.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Лечение неврологични заболявания

Лекар специалист, невролог извършва лечение на неврологични заболявания в град Варна. Извършва медицински услуги като:

  • Диагностика и лечение на съдови заболявания
  • Електроенцефалограма (ЕЕГ)
  • Електромиография (ЕМГ)
  • Главоболие
  • Епилепсия
  • Лечение на заболявания на централната нервна система и гръбначния мозък

Електроенцефалография е метод, който се използва за откриване на тумор на мозъка, мигрена, главоболие, епилепсия, наранявания на главата, нарушения на паметта и инсулт. Изследването е безболезнено и безвредно, позволява в ранен стадий да се диагностицират появили се неврологични заболявания както при деца така и при възрастни.

Електромиография е изследване, което се използва за диагностициране на мускулни заболявания и периферните нерви. ЕМГ най-често се използва при дископатия, ишиас, детски паралич, плексити, невралгии, болки и слабост в крайниците и болест на Паркинсон.

Съвременните изследвания, модерната медицинска апаратура и квалифицираният специалист по неврологични заболявания допринасят за точна диагностика и правилното лечение.

Лечение неврологични заболявания - Невролог Варна
Ключови думи: невролог Варна, лекар специалист невролог Варна, неврологичен кабинет Варна, кабинет неврологични болести Варна, ултразвукова доплерова сонография Варна, неврологични симптоми Варна, лечение неврологични заболявания Варна, ЕЕГ изследвания Варна, ЕМГ изследвания Варна, електромиография Варна
Етикети: Кабинет невролог
Тази страница е посетена 7250 пъти.
Общо посещение на профила: 13933.
Телефонен номер е поискан 242 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка