Онколог в Пловдив

Лекар онколог - специалист по онкологични заболявания в град Пловдив. Лекарят извършва диагностика и лечение на ракови образувания.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Онколог в Пловдив

Онколог, практикуващ в град Пловдив. Извършва изследвания и лечение на ракови злокачествени образувания и вътрешни болести.

Кабинетът на специалиста е оборудван с модерна медицинска апаратура, спомагаща за качественото лечение на онкологично болните пациенти. Провеждат се изследвания в областта на раковите образувания, туморните процеси и предлага профилактика и лечение на открити онкологични заболявания.

В кабинета изградени правила за хигиена, осигурена е пълна безопасност при лечението на пациентите чрез консумативи използвани еднократно, както и ежедневна дезинфекция преди и след лечението.

Чрез модерните методи за лечение в областта на онкологията се постигат отлични резултати и успешно лечение.

Онколог в Пловдив - Онколог в Пловдив
Онколог в Пловдив - Онколог в Пловдив - изображение 1Онколог в Пловдив - Онколог в Пловдив - изображение 2Онколог в Пловдив - Онколог в Пловдив - изображение 3Онколог в Пловдив - Онколог в Пловдив - изображение 4
Ключови думи: лечение онкологични заболявания Пловдив, лечение ракови образувания Пловдив, изследване ракови образувания Пловдив, лечение вътрешни болести Пловдив, онколог Пловдив
Етикети: Добър онколог, Изследвания за рак, Лечение вътрешни болести, Рак лечение
Тази страница е посетена 3138 пъти.
Общо посещение на профила: 5917.
Телефонен номер е поискан 22 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка